Veelgestelde vragen

Ik heb een aantal veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet bij, dan kun je me altijd een mail sturen met je vraag.

 

1 Maak je ook brieven voor een open sollicitatie?  

Antwoord: Ja

2 Kun je ook brieven maken die ik meerdere keren kan gebruiken?

Antwoord: Ja, maar dan wordt het een meer algemene brief. Ik kan immers niet aangeven waarom je juist bij bedrijf X wil werken, ik kan alleen aangeven waarom jij de juiste kandidaat bent voor de functie. Uiteraard ben je er ook vrij in een op maat gemaakte brief aan te passen en vaker te gebruiken.

3 Wat kost het als ik meerdere brieven wil laten maken?

Antwoord: Een extra brief kost € 49,95 opdat elke brief die ik maak uniek is.  Als ik echter zie dat de functies voor verschillende brieven erg op elkaar lijken en ik hoef niet de hele brief aan te passen, zal ik in overleg een aangepast tarief hanteren.

4 Kan het schrijven van een brief ook sneller dan binnen 5 werkdagen?

Antwoord: Ja, dit gaat echter ALTIJD IN OVERLEG en is ook afhankelijk van hoe snel je op mijn vragen kunt reageren. Als ik lang op een reactie moet wachten wordt het lastig voor mij om het binnen de afgesproken periode af te hebben.

5 Kun je ook sollicitatiebrieven in het Engels, Duits of Frans maken?

Antwoord: Nee, helaas niet. Mijn kennis van deze talen is onvoldoende om de kwaliteit van de brieven te kunnen waarborgen die ik nastreef. Ik kan wel schriftelijk met je communiceren in de Engelse of Duitse taal, maar maak geen brieven.

6 Waarom wijzig je niet de inhoud van een brief en cv bij een       correctieopdracht?

Antwoord: Dat betekent in de praktijk dat ik de brief en het cv  volledig moet herschrijven en daarvoor is juist mijn OP MAAT dienst bedoeld.