Brief en cv correctie

Het is bekend dat werkgevers een brief of cv vaak meteen aan de kant leggen als er storende taal- of stijlfouten in zitten.

Om dit te voorkomen kun je de brief en het cv door mij laten controleren.

Hoe ga ik daarbij te werk?

Ik neem de brief en het cv ALLEEN door op taal- en stijlfouten. Dit betekent dat ik aan de tekstuele inhoud van de brief en het cv NIETS wijzig. Met de inhoud van de brief bedoel ik welke argumenten je hebt gebruikt: waarom jij geschikt bent voor de functie, waarom je juist bij dit bedrijf wilt werken enz.

Je krijgt met andere woorden je eigen brief en cv retour zonder taal- en stijlfouten. Uiteraard zorg ik er bij het cv ook voor dat alles netjes onder elkaar staat in een logische volgorde.

Wil je je brief en cv laten controleren? Klik dan hier.